Winnaar Pau 2023 Zlu inkorfcentrum Noord-Brabant Noord Werkendam

Rex de Leeuw Made

De eerste ZLU Marathon vlucht Pau ligt weer achter ons met als glorieuze winnaar Rex de Leeuw uit de Made. Rex voorstellen is of je een open deur intrapt. Er zijn maar weinig fond liefhebbers die de naam Rex de Leeuw niet kennen. Wetende dat er al vroegere duiven waren gedraaid verwelkomde Rex zijn duifje iets voor half acht. Echter bleef ze voor de constateer plank zitten. Rex probeerde haar ertoe te bewegen naar binnen te gaan maar mevrouw vloog terug naar het dak en kon zodoende pas 10 min later worden geconstateerd. En nog speelt ze de 22ste Nationaal.

Zoals al gemeld is de 20-2031775 een duivin die ingekorfd werd op een jong van ongeveer 5/6 dagen. Pau 2023 was pas haar 3e overnacht vlucht.
Deze duivin stamt van vaderskant af uit het vaal soort van Louis de Heijde en van moederskant uit de stamdoffer van Rex “de Ad”. De eerste 4 duiven komen allen uit dochters van de Ad waarbij nr 2 en 3 zusjes zijn en deze 2 hebben dezelfde vader als zijn Cathy. Cathy is 1e asduif ZLU ’21 met de volgende palmares: 12e Nat Marseille. 55e Nat Agen. 182e Nat Perpignan. Tevens werd ze 1e asduif FBZ. De eerste 3 spelen allen bij de eerste 100 Nationaal en deze 3 waren binnen 1 uur thuis. Rex had er 10 mee en speelt 4 prijzen in ons sterke NIC “Noord-Brabant-Noord” 1-4-6 en 15 tegen 117 duiven. Rex. Van harte gefeliciteerd en gezien de resultaten uit het verleden en met jou ambitie gaan er naar mijn mening nog veel successen volgen.

Winnaars van prijzen:
1e plaats Rex de Leeuw diner bon €25 van wegrestaurant Napoleon en een bos bloemen. Winnaars prijzen sponsorcompetitie:
1e draaiende deelnemer plaats 1 Rex de Leeuw €1OO
2e draaiende deelnemer plaats 2 Kees de Graaf € 6O
3e draaiende deelnemer plaats 3 John van Bragt € 4O
4e draaiende deelnemer plaats 7 Peter Westerdijk € 3O
5e draaiende deelnemer plaats 1O wegrestaurant Napoleon € 25
6e draaiende deelnemer plaats 13 Cor de Heijde € 1O
1 na laatst draaiende deelnemer plaats 26 Peter van Essen pakket Belgica de Weerd.
Laatst draaiende liefhebber plaats 27 Jan van Gijzel diner bon € 25 van wegrestaurant Napoleon.
8e prijs Kees de Graaf een horloge.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd.