Over Team Top Pigeons

Toppigeons is de Nr. 1 aanbieder voor duiven in Nederland! Sinds 2002 is Toppigeons actief op het online platform zoals wij die kennen.

Voornamelijk verkopen wij duiven voor de vluchten van ca. 1.000 kilometer. Maar er worden ook duiven verkocht voor de vluchten onder de 700 kilometer. Het maakt niet uit welke duif wij verkopen maar we streven naar een zo hoog mogelijke KWALITEIT van de duiven die aangeboden worden!

Toppigeons blijft daarom streven naar ontwikkelingen binnen het bedrijf! Een prachtig voorbeeld hiervan is de Pearls of the Sky. Deze ZAALVERKOOP heeft in een mum van tijd heel veel populariteit gewonnen en streeft enkel naar het beste van het beste op duivengebied maar ook in de verzorging van dit evenement.

Binnen Toppigeons staan wij nou in contact met agenten over de hele wereld! Bijvoorbeeld Taiwan/China, Spanje, Argentinië, Canarische Eilanden, Amerika, Malta, Roemenië, Polen enzovoort. Door deze buitenlandse aandacht voor onze veilingen realiseren we schitterende resultaten in de veilingen.

De aanbieders kiezen daarom ook vaak voor Toppigeons en onze klanten. Langdurige relaties voor veilingen zijn al vastgelegd vanwege het geweldige format wat Toppigeons bezit. Op dit format worden jaarlijks geweldige veilingen georganiseerd met kinderen van nationale en internationale winnaars en soms ook de winnaars zelf!

Voor meer informatie en het allerlaatste nieuws omtrent Toppigeons houd onze nieuwspagina & Facebook in de gaten om de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes!

Wie zijn wij