Top Pigeons Feliciteert…

INEKE V/D RHEE 🏆

19E NATIONAAL ST.VINCENT ZLU 2.532 DUIVEN

Vandaag willen wij in het zonnetje zetten Ineke en Adrie v/d Rhee uit Alblasserdam. Adrie begon met duiven toen hij 12 jaar oud was en de duivensport zat bij hem in de familie. Later leerde hij Ineke kennen die hem graag meehelpt met de duiven. Eerst speelde ze nog onder 2 aparte namen, maar sinds enkele jaren is dit enkel nog de naam van Ineke.Dit lieten ze ook weer zien in de recente geschiedenis. Want hun overschakeling naar de grote fondvluchten is pas sinds kort maar met maar liefst 3 nationale overwinningen horen ze in een illuster rijtje thuis. 1e Nationaal Pau & 2x de 1e Nationaal Bergerac! Zeker de laatste nationale overwinning vanuit Bergerac 2022 was een bijzondere. Want hun bijzondere duif ‘’’LIEKE’’ won Bergerac! LIEKE is een zeer bijzondere duif want als 2-jarige wist ze zich ook al te klasseren als 4e Nationaal asduif van Nederland!

Afgelopen weekend speelde het duo de 19e National St.Vincent ZLU. Wij zijn heel blij dat we deze duif aan u voor mogen stellen.

NL20-1317085♀        19E NATIONAAL ST.VINCENT

Origineel G. & J. van Nieuwamerongen

Vader: ‘’ZOON BELLA DONNA’’ Origineel G. & J. van Nieuwamerongen. Zoon van de 3e Nationaal Narbonne en 118e Nationaal Agen ZLU. Moeder en grootmoeder van de 9e Nationaal Perpignan 2022 en 99e Nationaal Agen ZLU. Inteelt kleindochter van de absolute stamvader ‘’CARTEUS GIANT’’. Ook kleindochter van ‘’DE ZONSONDERGANG’’ 26e Nationaal Bordeaux ZLU.

Moeder: ‘’KLEINDOCHTER SUPERKOPPEL’’ Origineel Louis Vollebregt. Kleindochter van het absolute stamkoppel van Louis Vollebregt. Ouders van onder andere 9e Nationaal Pau, 23e Nationaal Narbonne en 49e Nationaal St.Vincent.

Ineke en Adrie namens Team Top Pigeons van harte gefeliciteerd!

Danny de Hoogh
Team Top Pigeons