Top Pigeons Feliciteert…

Carlo Dominicus! πŸ†

2E NPO ST.VINCENT 876 DUIVEN

Vandaag willen wij in het zonnetje zetten Carlo Dominicus uit het Zeelandse Goes. Carlo bezit een unieke stam duiven met voornamelijk de duiven van Piet de Vogel uit Oude Tonge. Alles telt hier om goed te vliegen op de zwaarste vluchten binnen onze sport.

Carlo heeft een mooie ploeg fondduiven met als absolute hoofdreden de ZLU. Toch wilde hij de middaglossing klassieker St.Vincent zeker niet overslaan en werden er 3 duiven opgezocht voor de zware tocht. Zijn eerste getekende was een duivin die nog nooit haar prijs gemist had. Enkel wist ze nog niet vroeg te komen, al kwam daar afgelopen zaterdag onmiddellijk een einde aan. Om 08.31 werd de 19-337 geklokt 9 minuten achter de winnaar van de provincie Zeeland.

Dat Carlo een opsteker kon gebruiken was zeker nodig. Net als alle andere liefhebbers in afdeling 1 & 2 had Carlo veel duiven mee op Chateauroux/QuiΓ©vrain. Jammer genoeg kwamen de duiven niet goed naar huis van deze vlucht waardoor er veel achterbleven. Zo ook bij Carlo en zijn dochter (Dagfond Speler). Onder andere de 3e asduif op de dagfond vorig jaar en een teletekstduif bleven weg. Natuurlijk is dit zonde en gaat de motivatie hier niet van de lucht in. Daarom is hem deze 2e NPO St.Vincent van harte gegund.

Carlo van harte gefeliciteerd met deze topduif! Succes op Pau!

Danny de Hoogh
Team Top Pigeons