Top Pigeons Feliciteert…

CORJAN TIGGELMAN ๐Ÿ†

Corjan Tiggelman uit Middelharnis slaat dubbelslag

Zaterdag 15 juni was een prachtige dag voor Corjan Tiggelman uit Middelharnis. In het Samenspel Zuid Hollandse Eilanden oftewel de SZHE werd de 1e prijs gewonnen op de Vitesse vlucht van Grevillers maar ook de 1e prijs op de eendaagse fond vlucht vanuit Issoudun. Een geweldige prestatie en daarmee wil Team Top Pigeons Corjan (en de familie) van harte feliciteren!

๐Ÿ† 1e Prijs Grevillers tegen 1.698 duiven
๐Ÿ† 1e Prijs Issoudun tegen 1.123 duiven

ISSOUDUN

De jaarling NL23-9287921 werd als winnaar afgevlagd en hij liet zich de laatste weken al opvallend zien. Zowel thuis binnen en buiten het hok maar op de uitslagen de voorbije weken. Tussen wat laatkomers van de Vitesse vlucht viel hij plots, quasi nonchalant, op het hok. Snel naar binnen en daarmee werd hij dus winnaar van de SZHE. Inmiddels heeft deze blauwwitpen doffer de naam โ€œDe Woutโ€ gekregen vernoemd naar favoriete wielrenner, Wout van Aert. De vader van โ€œDe Woutโ€ is een โ€œKaasboerโ€ (Gaston v/d Wouwer) en de moeder is en โ€œMevr. Snellenโ€ uit Den Bosch.

GREVILLERS

De jaarling NL23-9287931 won deze Vitessevlucht in het samenspel aan een snelheid van 2129 meter per minuut. Deze doffer komt van beide kanten uit de โ€œKaasboerโ€ lijnen van Gaston v/d Wouwer. Deze doffer heeft vanaf nu de naam โ€œPogiโ€ naar alweer een andere favoriete wielrenner vernoemd dus. Pogi is aardig in vorm de laatste weken want vorige week nog vloog hij een 6e prijs op Melun.

De duiven worden door zowel Corjan als zijn zus Annemiek verzorgd en het is maar net hoe het uitkomt qua werk en school. Mocht het nodig zijn dan kan de hulp van Luud Barendrecht ook worden ingeschakeld. Altijd goed voor de nodige hand- en spandiensten en tips en trucs.

De familie Tiggelman heeft zo een prachtig weekend achter de rug want naast Corjan en Annemiek genieten vader Jaap en moeder Diana net zo hard mee.

Team Top Pigeons
Andrรฉ van Boxtel