► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Wim Gielen

Graag willen wij u voorstellen aan Wim Gielen uit Breda. Wim is een goedlachse echte duiveman. Iemand met weinig plaats voor duiven in de tuin maar met prestaties die op zo’n stukje grond gerust uitzonderlijk genoemd mogen worden. Hij is zeer streng in het selecteren van duiven en dat ziet men ook terug op zijn eigen hok maar ook op andere hokken.

Wim startte pas een jaar of 7 a 8 geleden met duiven en om dan al verschillende schitterende overwinningen behaald te hebben is des te knapper. Hij won in in 2017 gelijk een 1e en 2e Nationaal sector met zijn ‘’NEW SPIRIT’’. In 2020 was het vanuit de middaglossing-klassieker St.Vincent dat Wim zijn ‘’JORG’’ de 1e Nationaal won! Dit deed hij met 64 min. vooruit op de tweede dus was hij veruit de sterkste!

Enkele duiven die we willen voorstellen

NL15-1810670♂ ‘’JORG’’

1e Nationaal St.Vincent 12.255d

NL15-1810673♂ ‘’NEW SPIRIT’’

1e Nationaal Asduif PIPA-Ranking 2 races
1e Nationaal Sector Bordeaux 6.480d
4e Nationaal Sector Bergerac 8.389d

Wim heeft in zijn korte tijd in de duivensport al zijn stempel weten te drukken binnen onze sport. Daarom zijn wij blij om aan te kondigen dat Wim Gielen exclusief veilt op TopPigeons deze winter. Ook zullen we op de Pearls of the Sky Wim terugzien met een jong uit een unieke samenwerking met Paul v/d Bogaard (1e Nat. St.Vincent x 1e Nat. St.Vincent).

Wim bedankt voor de gastvrijheid!

Heren bedankt voor de gastvrijheid! Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!