► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Willem Tiellemans

We willen u voorstellen aan Willem Tiellemans uit Schaijk. Willem is een nog jonge duivenmelker die al jaren super kwaliteit op de hokken bezit. Het beste is enkel goed genoeg voor Willem en dit zien we dan ook terug op zijn hokken. Overal zocht hij om de beste duiven te verschaffen en dit is hem zeker gelukt! Willem heeft enkel een probleem want er komt een hele grote verbouwing aan aan zijn huis waaraan hij veel tijd moet investeren deze zomer. Hierdoor moet Willem gaan minderen met de duiven omdat zijn volledige focus op zijn huis moet liggen. Willem heeft er dus voor gekozen om het grootste gedeelte van zijn kolonie te verkopen bij TopPigeons. De veiling zal starten op zondag 5 februari een duren tot 12 februari.

En wat voor een veiling! We proberen wat duiven op te sommen die zeer exclusief zijn en waar u direct uw hok mee kan versterken.

– Smeyter – Restiaen: Dochter ‘’THJEU’’ 1e Nationaal asduif & deze duif is ook kleindochter van ‘’LAVAL’’ 2e Nationaal asduif en ‘’PEGGY’’ 1e Nationaal asduif gekweekt door
– Frank Zwiers: TOPKWEKER SPARTACUS die vader is van verschillende top 10 NPO en een rechtstreekse zoon is van Frank zijn superkoppel Frankenstein x Golden Future.
– ‘’BENTHE’’ 1. NPO Dax in 2018 en grootmoeder 3 One loft race Victoria Falls Endurorace
– Frank Zwiers: Kind ‘’AMBER’’ 1e Nationaal Dax 4.616 duiven
– Jeroen van Heumen: Zoon ‘’KOOSJE’’ 2e I-Prov. asduif ZLU vluchten, 17e NAT. Pau, 22. NAT. Perpignan, 75e NAT. Pau, 189e NAT. Narbonne, en let op want deze topduif van Jeroen van Heumen is jammer genoeg verloren gegaan.
– Jelle Jellema: Dochter ‘’DAFNE’’ 3e NAT. Perpignan, 35e NAT. Pau, 85. NAT. Pau, enzovoort.
– Jelle Jellema: Zoon ‘’ROSALIE’’ 6e NAT. Narbonne, 146e NAT. Pau & 238e NAT. Agen.
– Batenburg – v/d Merwe: Zoon ‘’ALEGRIA’’ 1e NAT. Barcelona Frankrijk, 3e Internationaal Barcelona 15.707 duiven.
– Batenburg – v/d Merwe: Zoon ‘’LUNA-MAY’’ 3e NAT. Barcelona, 5e Internationaal Barcelona 17.094 duiven.

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!