► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Special Pigeons

Graag willen wij u introduceren aan Piet de Vogel en Bob Jansen. Piet en Bob zette jaren terug een unieke samenwerking op onder de naam: SPECIAL PIGEONS. Bob speelde jaren terug samen in combinatie op de dagfond vluchten. Toch bleef zijn grote liefde de marathon! Daarom schakelde hij in 2005 over naar zijn geliefde vluchten. Bob kweekte in 2016 een bijzondere duif genaamd ‘’SUPERBOB’’ die super presteerde bij Geerdink. Deze duif was 3e Nationaal asduif op de vluchten met morgenlossing. Een unieke duif die nu eigendom is van Special Pigeons.

Piet de Vogel kennen we natuurlijk als dé oprichter van ons bedrijf TopPigeons. Piet is een gepassioneerde fondspeler die jaar in en jaar uit telkens presteert. In 2006 was Piet zelfs de beste van West-Europa! Piet beschikt met zijn breeding center over een geweldige stam duiven. Nationale en zelfs Internationale winnaars zitten op zijn hokken en dat is natuurlijk uniek te noemen.

Enkele duiven die we willen voorstellen

NL16-1544063♂ ‘’SUPERBOB’’

3e Nationaal Asduif morgenlossingen
24e NAT. Perpignan
31e NAT. St.Vincent
56e NAT. Agen
99e NAT. Pau

DV01012-13-90♂ ‘’SUPER AGEN’’

1e INT. Agen 20.072d

We zijn zeer blij om aan te kondigen dat Special Pigeons & Breeding Center Marathon Elite Piet de Vogel exclusief veilen op TopPigeons deze winter. Van 20 november tot 27 november zult u 14 duiven kunnen bemachtigen uit het allerbeste van de combinatie op TopPigeons. Ook nemen ze deel aan de Pearls of the Sky.

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!