► Team Top Pigeons gaat erop uit…

SANDER DIJKEMA, WEMELDINGE

Wij willen u voorstellen aan de rijzende ster in het ‘duiven landschap’ namelijk Sander Dijkema uit Wemeldinge. Sander is een topmelker en een fondspeler pur sang. In 2022 had Sander een onvergetelijk seizoen met de 2e Nationaal St.Vincent ZLU, 2e Internationaal Duivinnen St.Vincent, 3e Nationaal Agen Jaarlingen, 9e Nationaal Agen Jaarlingen en de 20e Nationaal Narbonne. MAAR als klap op de vuurpijl kwam er nog een speciale overwinning! Want zijn JULIA LAUREAAT (gekweekt door goede vriend Carlo Gyselbrecht) werd de 1e Europese asduif bij de jaarlingen met een record coëfficiënt!!! Een seizoen waar we een hoed voor afnemen.

Afgelopen week was team TopPigeons op bezoek bij Sander Dijkema. Hier hebben we een klein kijkje genomen in het leven van Sander en natuurlijk zijn prachtige duiven mogen bezichtigen. Duiven zoals ‘’RED NIGHT LADY’’ die in 2022 de 2e Nationaal Tarbes (St.Vincent) ZLU en de 1e Internationaal Duivinnen speelde! Een mooi bezoek aan een ‘jonge’ duivenliefhebber binnen onze sport!

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!