► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Rex de Leeuw

Graag willen wij u voorstellen aan Rex de Leeuw uit Made. Rex behoort de laatste jaren tot DE top van Nederland en dit heeft hij dan ook bewezen op provinciaal maar ook op nationaal niveau. Rex zijn duiven zijn geschikt voor zowel de Middaglossing als de ZLU vluchten en behoort beide bij de betere van Nederland! Dus mogen we concluderen dat Rex echt een Allround fondduif heeft ontwikkeld in zijn stam duiven.

Rex speelde laatste jaren echt op topniveau en dat deed hij onder andere door het winnen van: 1e NAT. Asduif ZLU, 1e NAT. Bordeaux, 1e Gouden Kampioen FZN 2021, 2e INT. Asduif PIPA-Ranking, 2 NAT. Narbonne, 3e NAT. St.Vincent, etc.

Enkele duiven die we willen voorstellen

NL19-3913143♀ ‘’CATHY’’

1e NAT. Asduif ZLU 2021
2e INT. Asduif PIPA-Ranking 3 vluchten
11. INT. Asduif PIPA-Ranking Duivinnen 2 vluchten
12e NAT. Marseille

NL19-3913146♀ ‘’CHRISTIANE’’

1e Prov. Perpignan = 5e NAT. 3.805 duiven
1e Prov. St.Vincent = 11e NAT. 2.308 duiven
2e NAT. Asduif PIPA-Rankings 2 vluchten (voorlopige tussenstand)
7e NAT. Asduif PIPA-Rankings 3 vluchten (voorlopige tussenstand)

We zijn zeer blij om aan te kondigen dat Toppigeons opnieuw deze winter weer exclusieve veilingen mag verzorgen voor Rex de Leeuw. Net zoals vorig jaar zal Rex ook deelnemen aan de Pearls of the Sky! En daar zijn we natuurlijk heel erg trots op.

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!