► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Paul van den Boogaard

Graag willen wij u introduceren aan Paul van den Boogaard uit Kamerik. Deze super sympathieke man speelt al jaar en dag goed op de marathon vluchten. Paul heeft van oudsher een eigen stam opgebouwd met zeer bijzondere prestaties. Paul heeft een uniek palmares met heel veel overwinningen op zijn naam. De bekendste is zonder twijfel de nationale overwinning vanuit de NPO klassieker Sint Vincent in 2021.

Ook won hij 1e nationaal kampioenschap in de fondspiegel in 2000 en 2001, 1e nationale asduif NPO 2004 met zijn ‘’MISTY’’ en de 1e Internationale competitie ‘’DE GOUDEN DUIF’’! Zonder meer mogen we dit uniek noemen. En dat Paul nog lang niet klaar is liet hij in 2022 wederom zien. Hij werd 1e Provinciaal kampioen en 11e nationaal kampioen op de marathonvluchten.

Enkele duiven die we willen voorstellen

NL18-1132504♀ ‘’SUN ATTACK’’

1e Nationaal St.Vincent 11.617d

NL18-1132516♂

5e Prov. Asduif Marathon 2022

Paul heeft een unieke stam duiven opgebouwd uit zijn eigen soort. Daarom zijn wij blij om aan te kondigen dat Paul v/d Bogaard exclusief veilt op TopPigeons deze winter. Ook zullen we op de Pearls of the Sky Paul terugzien met een jong uit een unieke samenwerking met Wim Gielen (1e Nat. St.Vincent x 1e Nat. St.Vincent).

Paul bedankt voor de gastvrijheid!

Heren bedankt voor de gastvrijheid! Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!