► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Mart Derksen

Vandaag stellen wij aan u voor een jong talent uit Almelo. We hebben het hier over Mart Derksen uit Almelo. Mart komt echt uit een duivenfamilie. Zijn beide opa’s hebben duiven en zijn vader en oom hebben ook duiven onder de bekende combinatie Derksen – v/d Keuken. Dat Mart ook de duivensport ambieerde was dus niet zo gek.

Mart begon jaren terug met de duivensport. De verre marathon vluchten was zijn absolute passie dus begon Mart met fondduiven. Duiven uit de allerbeste duiven van Nederland werden aangeschaft. Duiven van Arjan Beens, Jelle Jellema, C&G Koopman zijn zeker geen onbekende duiven voor Mart. Dat deze duiven super kunnen vliegen bewees zich al in een super referentie want dit jaar werd de 10e Nationaal Marseille ZLU gewonnen door een duif van Mart!

Mart heeft op zijn hokken een kind zitten van: ‘’RED BULLENS’’

1e NPO Bergerac
2e NPO Bordeaux
2e NPO Bergerac
Stamvader op de hokken van C. & G. Koopman

Mart heeft een basis om van te watertanden, met duiven uit het allerbeste wat Nederland kent. Daarom zijn wij zeer blij om aan te kondigen dat Mart deze winter exclusief veilt op TopPigeons!

Mart en Anthony bedankt voor de gastvrijheid!

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!