► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Graag willen wij u introduceren de topper uit het Friese Balk: Johan Vink. Johan kwam door zijn vader in de duivensport. Johan is altijd een liefhebber geweest van de zware marathon vluchten dus deze ambieert hij. Maar dat hij zijn mannetje kan staan op de andere vluchten bewees hij ook door in 2022 de 1e provinciaal Boxmeer te winnen tegen bijna 20.000 duiven.

Zoals eerder vermeld is Johan een marathon speler pur sang. Hij was altijd op zoek naar het beste van het beste om zijn hok te versterken en dus alleen de beste duiven telde. Zo’n unieke duif heeft hij gekweekt in 2014. Het was zijn ‘’JADA’’, een prachtige duivin met een uniek palmares maar ook uniek in de hand. Ze won dan ook 1e, 2e & 4e Nationaal in de sector! Een duif waar iedereen van droomt.

Enkele duiven die we willen voorstellen

NL14-1414332♀ ‘’JADA’’

1e Nationaal Sector Orange
2e Nationaal Sector Orange
4e Nationaal Sector Orange

Door omstandigheden veilt Johan Vink zijn complete collectie duiven op TopPigeons begin november. Alle toppers inclusief zijn speciale JADA worden verkocht! We zijn zeer vereerd om deze veiling te mogen verzorgen voor Johan en kijken ernaar uit.

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!