► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Jan Willems

Wanneer je aan Nijverdal denkt denkt men gelijk aan Jelle Jellema. Maar wij willen graag die andere GROTE KAMPIOEN (en vriend Jelle Jellema) aan u voorstellen vandaag. En wel niemand minder dan Jan Willems uit Nijverdal. Jan zijn hok bestaat voornamelijk uit de ‘’JELLEMA DUIVEN’’, maar Jan is veel meer dan alleen het bijhuis van Jelle Jellema. Hij speelt ook nog eens grandioos goed met deze duiven!

2022 was een zeer bijzonder jaar voor Jan. Jan begon gelijk vanaf vlucht 1 met top presteren en dit is niet meer opgehouden! Begonnen werd er met de 1e NPO Limoges! Uiteindelijk won Jan het 1e provinciaal kampioenschap aangewezen, 2e provinciaal asduif en was hij goed voor het 3e kampioenschap van Nederland aangewezen! Een uniek jaar.

Enkele duiven die we willen voorstellen

NL17-1732764 winnaar van:

2e Provinciaal Asduif Marathon
8e NPO Bergerac 2022
8e NPO Cahors 2022
12e Nationaal Asduif NPO
13e Nationaal Asduif PIPA-Ranking (Voorlopige tussenstand)

‘’TRUDY’’

6e NAT. St.Vincent
9e NAT. Dax)

Jan is in het bezit van een speciale groep Jellema-duiven zoals uit de lijnen van: ZWART GOUD, MG 430, NEW JADE, etc. Gekoppeld aan zijn magnifieke prestaties zijn wij als Team Toppigeons zeer blij dat Jan Willems deze winter exclusief veilt op Toppigeons!

Jan we kijken uit naar je veilingen en dankjewel voor super ontvangst!

Heren bedankt voor de gastvrijheid! Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!