► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Jaap Mazee

Wij willen aan u voorstellen een hardwerkende kerel met belangstelling voor de medemens. Jaap Mazee is een goede duivenliefhebber met geweldige prestaties. Hij weet als de beste, dat goed presteren afhangt van goede duiven. Daarom zorgt hij er al tientallen jaren voor dat hij goede duiven naar zijn hok haalt. Alleen dan kun je verwachten, dat je duiven hoog in de rangschikking terecht komen. Dat laatste gebeurt met de regelmaat van de klok. Nationale overwinningen op Bergerac en St. Vincent werden gehaald en veel kopprijzen werden verdiend.

Jaap beschikt over een bijzonder ras duiven zoals ‘’DE WONDERLADY’’ die met de 4e Nat. Perpignan & 18e Nat. Pau voor een bijzondere rangschikking zorgde en dat op de één der verste afstanden van Nederland. Maar de ‘’DOUBLE NATIONAL WINNER’’ is helemaal bijzonder. Hij presteerde het om in 2 weken tijd tweemaal een 1e NPO/Nationaal te winnen op Limoges & St.Vincent.

Enkele duiven die we willen voorstellen

NL14-1498325♂ ‘’DOUBLE NAT. WINNER’’

1e NAT. St.Vincent = 5e Snelste 13.236 duiven
1e NPO Limoges
26e NAT. Cahors

NL16-1102333♀ ‘’WONDERLADY’’

4e NAT. Perpignan
18e NAT. Pau

Jaap heeft een prachtige stam duiven die jaar in en jaar uit verre afstanden trotseren op de vluchten. We zijn dan ook heel blij om aan te kondigen dat Jaap Mazee deze winter exclusief veilt op TopPigeons.

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!