► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Ineke v.d. Rhee

Graag willen wij u introduceren aan Adrie en Ineke van de Rhee. Adrie begon met duiven toen hij 12 jaar oud was en de duivensport zat bij hem in de familie. Later leerde hij Ineke kennen die hem graag mee helpt met de duiven. Eerst speelde ze nog onder 2 aparte namen, maar sinds enkele jaren is dit enkel nog de naam van Ineke. Maar zeker niet zonder fanatisme! Adrie en Ineke zijn duivenmelkers pur sang.

Dit lieten ze ook weer zien de recente geschiedenis. Want hun overschakeling naar de grote fondvluchten is pas sinds kort maar met maar liefst 3 NATIONALE overwinningen horen ze in een illuster rijtje thuis. 1e Nationaal Pau & 2x de 1e Nationaal Bergerac! Zeker de laatste nationale overwinning vanuit Bergerac 2022 was een bijzondere. Want hun bijzondere duif ‘’’LIEKE’’ won Bergerac! LIEKE is een zeer bijzondere duif want als 2-jarige wist ze zich ook al te klasseren als 4e Nationaal asduif van Nederland!

Enkele duiven die we willen voorstellen

NL19-1680662♀ ‘’LIEKE’’

1e NAT. Bergerac 15.894d 2022
4e NAT. Asduif NPO 2021
5e NAT. Asduif WHZB 2021
6e NAT. Asduif Allerbeste 2021-2022
7e NAT. Asduif PIPA-Rankings 2021

Een unieke duif die zich op de hokken van Adrie en Ineke bevindt. Daarom zijn wij heel blij om aan te kondigen dat Adrie en Ineke dit jaar exclusief veilen bij TopPigeons. Ook zal er een kind van LIEKE gekoppeld aan haar broer te bewonderen zijn bij de Pearls of the Sky.

Adrie en Ineke bedankt voor de gastvrijheid en de heerlijke appeltaart!

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!