► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Gebr. van Deutekom

Graag willen wij u vandaag introduceren aan de Gebr. van Deutekom uit Elburg. De combinatie bestaat uit Jan Willem & Hans. Jan Willem is zoals men zegt de duivenmelker en Hans staat Jan Willem bij waar nodig. De broers hebben zo een geweldige combinatie samen. De mannen speelde altijd de ‘programma’ vluchten maar behaalde regelmatig ook een goede prijs op de verre vluchten. De overschakeling naar de marathon vluchten kwam dan omdat Jan Willem medisch verzorger werd bij een voetbalteam. En die overschakeling kunnen we gerust een succes noemen!

De mannen presteerde het om in enkele jaren tijd een bijna onmogelijke dubbelslag te presteren. Ze wonnen 2x in de nacht de Nationale klassieker vanuit Perigueux! Een super resultaat die ze nog lang bij zal blijven. De duiven ‘’DEFQON’’ & ‘’ERIC’’ zijn dan ook zeer speciaal voor de gebroeders.

Enkele duiven die we willen voorstellen

‘’ERIC’’

1e Nationaal Perigueux 6.759 d.
1e Noordelijke Unie Perigueux 8.379 d.
Aankomsttijd: 02.01.37

‘’DEFQON’’

1e NPO Perigueux 2.794 d.
2e Noordelijke Unie Perigueux 7.142 d.
Aankomsttijd: 03.52

We zijn zeer blij om aan te kondigen dat de Gebroeders van Deutekom dit jaar exclusief zullen veilen op TopPigeons. De veiling start deze zondag en duurt precies een week lang!

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!