► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Gebr. Janssen

Piet en Mat trekken al 50 jaar met elkaar op in de duivensport. De oorsprong van de hobby vinden we terug in het jaar 1972. Piet timmerde een hokje in elkaar voor Mat en dat was in feite het begin van de gezamenlijke hobby en passie; het “houden van” postduiven en meedoen aan wedstrijden. En al in het eerste jaar proefden de gebroeders aan het succes want ze werden direct kampioen met de jonge duiven.

Anno 2021 kunnen de Gebroeders Janssen putten uit een indrukwekkend kweekhok. In de laatste jaren is er dan ook enorm geïnvesteerd in uitzonderlijke marathon duiven van exclusieve komaf. Zo zitten directe kinderen op het kweekhok van o.a. de fenomenen Red Bullens, Noël, Henderikus, Leonidas, Joe Frazier, Milos, Red Rose, The Blue Dusk, Mister Gijs, Barcelona duivin, original Walter v.d. Meulen, original Jeroen van Heumen en ga zo maar door.

Duiven waarvan de broers kinderen bezitten:

‘’RED BULLENS’’ C. & G. Koopman
1e NPO Bergerac 4.288 d.
2e NPO Bordeaux 5.038 d.
2e NPO Bergerac 4.651 d.

‘’MILOS’’ Verweij – de Haan
Vader/Gr-vader van:
1e NAT. St.Vincent, 2e NAT. Narbonne
2e NAT. Tarbes, 4e NAT. St.Vincent
8e NAT. Perpignan, 9e NAT. Perpignan
9e NAT. Marseille, 9e NAT. Agen

We zijn zeer blij om aan te kondigen dat Gebr. Janssen dit jaar exclusief veilt op TopPigeons! Komende zondag gaat de veiling beginnen van 18 duiven. Alle duiven zijn DNA gecertificeerd en zijn afkomstig uit unieke koppelingen!

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!