► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Frans Belleter

Graag willen wij u voorstellen aan Frans & José Belleter uit Nispen. Deze 2 fanatieke melkers spelen al jaar en dag goed op de allerverste vluchten binnen onze sport. Wat heet een paar jaar geleden hadden ze één van DE beste duiven van Nederland op hun hokken. En wel ‘’OLYMPIC THEODORE’’ die met de 2e Olympiade van NL en de 4e INT. Olymiade zich schaarde tussen de absolute top van de wereld!

Frans en José waren met deze Olympiade-duif zeker niet aan hun proefstuk toe want de twee wonnen ook al onder andere: 1e Nationaal kampioen aangewezen 2017, 3e Nationaal kampioen onaangewezen 2017 en meerdere malen de 1e Provinciaal kampioen op de marathon!

Enkele duiven die we willen voorstellen

NL18-5180995♂ ‘’POWER BOY’’

3e Prov. Narbonne 1.364 duiven = 8e INT. Oud 9.889 duiven
3e Prov. Agen 901 duiven = 8e NAT. Agen ZLU 3.940 duiven
Beide zeer zware vluchten!

Een unieke duif op het hok bij Frans en José. Daarom zijn wij zeer blij om aan te kondigen dat Frans en José deelnemen aan de Pearls of the Sky (met een kind van POWER BOY) deze winter! Ook zul je meerdere malen een veiling van Frans en José terugzien op TopPigeons.

Dankjewel voor de gastvrijheid en hopelijk tot snel!

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!