► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Corné van Oeveren

Corné is een nog jonge kerel maar zeer gepassioneerd in de duivensport. En dat weten wij ook aan de prestaties te zien want Corné won de laatste jaren heel veel vroege prijzen op de vluchten zoals: 2e NPO NPO Perigueux, 3e NPO Bergerac, 3e NPO Ruffec, 3e Fondunie Agen, 4e NPO Perigueux, 4e NPO Perigueux, 4e NPO Bergerac, 5e NPO Orange, 5e NPO Perigueux, 5e NPO St.Vincent, 7e Grootmeester Narbonne ZLU, etc.

Een super rijtje en dit doet Corné met duiven van voornamelijk de Arjan Beens lijn een lijn die zich in het verleden op allerlei plekken flink heeft laten gelden en altijd in de kop van de uitslagen terug is te vinden. Deze duiven kruist Corné dan weer tegen duiven van: Verweij – de Haan, Jelle Jellema & Ruud en Dolf Bakker. Een super combinatie!

Alle prestaties van Corné op een rijtje:
2e NPO BERGERAC
2e NPO PERIQUEUX
3e NPO BERGERAC
3e FONDUNIE AGEN
3e NPO RUFFEC
4e NPO PERIQUEUX
4e NPO PERIQUEUX
4e NPO BERGERAC
5e NPO ORANGE
5e NPO PERIQUEUX
5e NPO ST. VINCENT
7e NPO PERIQUEUX
7e NPO PERIQUEUX
7e NPO RUFFEC
9e NPO BERGERAC
9e NPO ST.VINCENT
10e NPO LIMOGES
10e ASDUIF BARCELONA OVER 3 JAAR

Enkele duiven die we voor willen stellen zijn:

‘’NEW BASTILLE’’
Vader van: 8e NPO Tongeren
9e NPO Ruffec

‘’PAPILLON’’
Vader van : 4e NAT. Bergerac
7e NPO Ruffec
9e NPO St.Vincent

‘’ELIQUE’’
Moeder van: 5e NPO St.Vincent
7e NPO Perigueux, 7e NPO Perigueux
10e Nationaal Asduif Barcelona over 3 jaar

Wij zijn heel blij om aan te kondigen dat Corné deze winter bij TopPigeons veilt! Komende vrijdag komen zijn duiven online in onze jaarlijkse Christmas Special, pak uw kans!

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!