► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Comb. Niks

Graag wil ik u introduceren aan de man en vrouw combinatie uit Westerhaar. Deze twee sympathieke mensen uit Westerhaar spelen al even goed met de duiven. Sinds 1985 spelen ze al samen met duiven, eerst nog met zoon Raymond en daarna zijn ze samen verder gegaan. In 1999 wonnen de 2 ook het laatste generale kampioenschap van de provincie!

Uiteindelijke werd voor de grote liefde de marathon gekozen en dit zeker niet onverdienstelijk. Onder andere de volgende kampioenschappen werden binnengehaald: 1e Provinciaal kampioen marathon 2019 en 2020, 4e nationaal kampioen aangewezen, 8e Internationale competitie de ‘’GOUDEN DUIF’’, etc. Het grootste succes van hun carrière was natuurlijk ‘’HET ROOITJE’’. Deze duif werd 3e Olympiadeduif in Nederland en ontpopte zich tot het vlieg fenomeen van Comb. Niks:

Enkele duiven die we willen voorstellen

NL17-1753579♂ ‘’HET ROOITJE’’

3e Olympiadeduif NL Marathon
3e NAT. Asduif Marathon jaarlingen
5e Prov. Asduif marathon 2019 & 2020
Winnaar van: 3-12-17-29-40-61-65-90-94 NPO op de Marathon vluchten!
Een unieke duif!

We zijn blij om aan te kondigen dat Toppigeons voor de Combinatie Niks uit Westerhaar een aantal exclusieve veilingen gaat organiseren. Ook zullen ze meedoen aan de Stars of the Sky!

We kijken uit naar de veilingen en wij willen de familie bedanken voor hun gastvrijheid!

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!