► Team Top Pigeons gaat erop uit…

Comb. de Pijper

Graag willen wij u in introduceren Combinatie de Pijper uit het Brabantse Hoeven. Bestaande uit John en zoon Michel. Deze 2 super fanatieke melkers draaien al jaren mee aan de top van de marathon vluchten! Wat heet er werden niet alleen topprestaties gedraaid op provinciaal niveau maar ook op nationaal niveau!

John en Michel zijn 2 echte super verzorgers en dat beloonde zich al uit in een schitterend palmares. In 2016 won de combinatie onder andere het 1e Nationaal kampioen aangewezen en 1e Nationaal Bordeaux! Een unieke prestatie van John en Michel. Anno 2022 is de combinatie nog steeds niet gestopt met goed vliegen. Wat heet de combinatie was dit jaar goed voor maarliefst(!) 17x top 100 NPO op de middaglossingen! Met als absolute klap op de vuurpijl de 4e NPO Tarbes en goed voor de 7e Nationaal 1A. Ook werd op Agen ZLU in 2022 de 9e provinciaal gepakt bij de jaarlingen.

NL14-1933906♀ ‘’ASTRID’’
1e Nationaal Bordeaux 9.687d
Rechtstreeks Batenburg – v/d Merwe

NL21-1264260♀
4e NPO Tarbes
= 15e Nationaal
= 2e Jaarling Nationaal

Deze prijzen presteerde ze voornamelijk door hun ‘’GOUDEN’’ kweekhok. Sinds enkele jaren zijn ze het SATELLIETHOK van Batenburg – v/d Merwe! En we weten hoe Perpignan afliep voor die duiven………….

John en Michel veilen dit seizoen exclusief op TopPigeons. Ook zullen ze deelnemen aan de Stars of the Sky en een unieke veiling presenteren van het beste van het beste! Komende zondag zal de veiling van start gaan!

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!