► Team Top Pigeons gaat erop uit…

COMB. DE BOEIJ & ZN, VOGELWAARDE

Wij willen u vandaag voorstellen aan Comb. de Boeij & zoon. Deze combinatie bestaat uit vader Werner en zoon Gerben de Boeij uit Vogelwaarde. Ze zijn nog een jonge combinatie die zich vooral specialiseert op de vluchten tussen 300 en 650 kilometer. Enkele jaren terug werd het roer volledig omgegooid en werden er duiven bijgehaald bij (vooral) Peter van der Merwe, Gebroeders Scheele en Comb. Tj. & J. Elzinga uit het hoge noorden. Dit resulteerde gelijk in een goed mengsel waar ze de vruchten van plukken op hun vlieghok.

In 2021 beschikte de combinatie over de beste duif van de provincie Zeeland op de dagfond. Deze duif ‘’EMILIUS’’ was 1e Provinciaal Asduif en deed dat onder andere door de 6e NPO Issoudun, 13e NPO Issoudun en 41e NPO Montlucon te winnen. Hij komt uit een duif van Gebr. Scheele x een duif van Peter van der Merwe. Daarna besloten Werner & Gerben deze duif op de kweek te zetten en dat bleek een gouden zet. In 2022 won een dochter van EMILIUS de 1e Nationaal Sector 1A Orleans tegen 6.556 duiven. Dit heeft alle schijn van een gouden toekomst……….

Enkele duiven die we willen voorstellen zijn:

‘’EMILIUS’’
1e Provinciaal Asduif Dagfond 2022
1e I-Provinciaal Asduif Dagfond Gouden Crack 2022
6e NPO Issoudun, 13e NPO Issoudun, 41e NPO Montlucon
‘’MARIE-LOUISE’’
1e Nationaal S1A Orleans 6.556 duiven

Volg de komende periode onze Facebookpagina en website voor meer bezoeken van TEAM TOPPIGEONS. Houd ook onze site in de gaten voor de actuele veilingen!