Benno Kastelein

2018 en 2019 twee top jaren op de marathon.

Zelf vloog Benno een 1e NPO Perigueux in 2018 en dat was alweer zijn 3e NPO overwinning. In 2019 ging Benno al weer geweldig uit de startblokken en won op St. Vincent meteen al de 2e NPO en 3e NPO.

Vloog Benno op het oude adres al goed , op het nieuwe adres gaat hij verder waar hij gebleven was. Zowel 2018 als 2019 werden er al weer tal van super resultaten behaald. En niet alleen op eigen hok gaat het zeer goed maar wat nog belangrijker is voor u als geïnteresseerde … er wordt erg hard met zijn duiven op andere hokken gespeeld.

Dit blijkt ook wel uit de vele referenties. Hier een paar voorbeelden: 2x een 1e NPO en 2x een 2e NPO. En dit gaat niet om duiven ver weg in de stamboom maar om duiven die geboren zijn bij Benno of directe jongen uit een duif van hem.

Super duif: POWER LADY
POWER LADY won in 2018 de 1e NAT. Perigueux S3 en in 2019 de 3e NAT. St. Vincent S3.

Super duif: IRON MAN
IRON MAN is geboren in de zomer van 2017 (oude ring) en vloog in 2 jaar tijd al 6 prijzen op 7 vluchten. Hij won o.a. de 6e NAT. Perigueux S3 en de 7e NAT. Perigueux S3.

In de veiling ziet u bij koop 1 een vijf sterren aanbieding.
Een jonge duif uit de super koppeling IRON MAN X POWER LADY !!!

Benno Kastelein heeft veel succes met de duiven van Jelle Jellema. In 2003 werden de eerste duiven gekocht bij Jellema. Inmiddels is er een vriendschap ontstaan en gingen er duiven over en weer. Een prachtig voorbeeld uit samenkweek tussen Benno en Jelle is BLAUWE BENNO. Geboren in Hengelo en uitgegroeid tot een top kweekduif bij Jelle Jellema.

Met regelmaat wordt er door Benno nog wat bijgehaald bij Jelle Jellema om het kweekhok verder te versterken.

Hier is nu uw kans om iets bijzonders aan te schaffen uit het allerbeste van Benno Kastelein. Speciaal voor Top Pigeons geselecteerd.

De geslachten van de aangeboden duiven kunnen niet worden gegarandeerd.

Ga naar de veiling