Top Pigeons Feliciteert…

COMBINATIE HUIGENS – V/D MOLEN 🏆

1E NATIONAAL SECTOR 3 & 4 BORDEAUX 4.397 DUIVEN

Vandaag willen wij in het zonnetje zetten Combinatie Huigens – v/d Molen uit Bant. Deze combinatie bestaat uit Marc v/d Molen en Frank Huigens. De combinatie bestaat uit fanatieke liefhebbers die de laatste jaren al een behoorlijk palmares bijeen hebben gespeeld. Afgelopen zaterdag werd in alle vroegte een nieuw ijkpunt in hun duiven carrière vastgelegd. Hun ‘’RED SUPER LADY” werd om 04.56 geklokt, wat goed was voor de 1e Nationaal Sector 3 & 4 van Bordeaux!

De ‘’RED SUPER LADY’’ is een waanzinnig mooie rode duivin. Haar motivatie was enorm goed volgens Marc. Telkens was ze de eerste van de training en was ze enorm fel op haar 2 jongen van 4 dagen oud. Volgens Marc valt ze gewoon enorm op en het was dus ook niet voor niks dat ze als eerste getekende de mand in ging. Frank werd in alle vroegte uit bed gebeld door een clubgenoot en hij nam niet direct op. Toen hij even op zijn telefoon keek schrok Frank helemaal wakker door een melding van hun favoriete duivin! Frank snelde naar beneden om te constateren dat hun ‘’RED SUPER LADY’’ geklokt was en de uiteindelijke winnaar was tegen het hele konvooi!

NL20-1110462♀
‘’RED SUPER LADY’’ 1E NATIONAAL BORDEAUX

Prestaties: 1e Nationaal Sector 3 & 4 Bordeaux 4.397 duiven en 8e NPO St.Vincent.

Vader: ‘’RED MAX’’ Original J. Grootoonk. Volle broer van onder andere 1e Nationaal Bergerac 2019, 1e NPO Cahors 2019, 1e NPO Bergerac, 3e NPO Cahors, 15e NPO Périgueux en 17e NPO Limoges. Zoon van de ‘’NYGEL’’ stamduif bij J. Grootoonk.

Moeder: ‘’SUPER LADY’’ Original Wim Weerink. Ouders van deze top kweekster vliegen onder andere: 1e NPO Limoges, 9e NPO Perigueux, 12e NPO Bergerac, 19e NPO Limoges, 25e NPO Dax, 30e NPO Bergerac, 76e NPO Cahors en 91e NPO Perigueux.

Marc en Frank namens Team Top Pigeons van harte gefeliciteerd!

Danny de Hoogh
Team Top Pigeons