Strategische samenwerking tussen TopPigeons.com & GPS-Auctions.com

We zijn verheugd om u mee te delen dat onze bedrijven nauwer gaan samenwerken om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Door deze samenwerking bundelen de 2 grootste Nederlandse veilingsites hun krachten en ontstaat een samenwerkingsverband met ruim 20.000 internationale klanten en een mondiaal dekkend netwerk.

GPS is een allround speler op de internationale duivenmarkt met veel power in de belangrijkste exportlanden met een prima logistieke organisatie in Elshout. Wereldwijd een grote speler met een sterke internationale expansie.

TopPigeons was één der eerste veilinghuizen op internet en is sinds de oprichting in 2002 volledig gericht op de zware fondmarkt. Als niche speler heeft zij wereldfaam opgebouwd met het scouten en aanbieden van exclusieve “top quality marathonduiven”. Onze bedrijven vullen elkaar dan ook geweldig aan en met deze samenwerking zijn we ervan overtuigd om onze klanten in de sterk veranderende duivenmarkt nog meer mogelijkheden te gaan bieden en bundelen wij onze krachten. Beide bedrijven behouden hun eigen unieke identiteit.

Deze samenwerking behelst onder andere:

  1. Het delen van elkaars klanten- en agentennetwerk om onze aanbieders nog beter van dienst te zijn.
  2. Het organiseren van unieke mondiale verkoop events zoals PEARLS OF THE SKY..
  3. TopPigeons zal gebruik gaan maken van de logistieke organisatie van GPS voor de opslag en uitgifte/transport van haar veilingduiven via GPS.

We zien er naar uit om vanuit deze samenwerking met u zaken te doen en u nog beter van dienst te kunnen zijn!
Directie TopPigeons.com
Directie GPS-Auctions.com

The best of both!

Vanaf 1 oktober 2019, zijn GPS-Auctions en Top Pigeons een uniek partnerschap aangegaan. Het eerste juweel van de nieuwe samenwerking is een uniek evenement op het gebied van “live” verkoop van top duiven. Twee veilinghuizen, GPS AUCTIONS en TOP PIGEONS presenteren tijdens “Pearls of the Sky” een exclusieve selectie van topliefhebbers uit Nederland en België. De duiven die op dit openbare evenement worden aangeboden komen uit de allerbeste duiven van de crème de la crème van de Nederlandse en Belgische duivensport.

PEARLS OF THE SKY

Dit is de naam van het wereldwijde jaarlijkse live evenement dat voor het eerst op 1 februari 2020 zal plaatsvinden.
Noteer deze datum alvast in uw agenda en zorg dat u erbij bent. Alle medewerkers van GPS-Auctions en Top Pigeons nodigen u van harte uit om dit live duivenspektakel te komen beleven. Meer informatie over dit unieke evenement zoals de locatie etc. wordt via onze websites en Social media bekend gemaakt.

PEARLS-OF-THE-SKY.COM