PRIMEUR voor L’HIRONDELLE Gronsveld NIC & ZLU 2444

Voor de 1e maal staat nu ook de winnaar van NIC 2444 L’Hirondelle Gronsveld te pronken op Toppigeons.com die we bedanken voor deze unieke mogelijkheid om de winnaars “in beeld” te brengen, Piet, Jan & André MERCI

Limoges met morgenlossing van de Afdeling Limburg werd onder zeer warme omstandigheden betwist waar de eerste duiven bijna 90 km per uur aflegden voorwaar een gigantische prestatie waar de duif opnieuw liet zien tot geweldige prestaties te kunnen reiken. De bekende Maastrichtse duivenliefhebbers familie Frenkie & Resie Stitzinger – Janssen won deze eersteling in 2019 met de spreekwoordelijke neuslengte voor Lambert van Bogaert eveneens een allround liefhebber met een groot hart voor de zware fond. Het brons was voor de gebroeders Saya waar we meteen een podium hebben om trots op te zijn, de fine fleur greep opnieuw de absolute macht waar we met 24 liefhebbers het spits afbeten goed voor 322 duiven.

Voorzitter George Vaessen feliciteert Frenkie Stitzinger – Janssen met deze fraaie zege van Limoges, de ouverture is gebeurd met veel liefhebbers en dito duiven in een geweldige ambiance, beter kon het zware fond seizoen niet geopend worden. Alle prijswinnaars van harte proficiat waar we vanaf de 900+ vluchten deze van een analyse gaan voorzien zodat we de hele uitslag als het ware gaan uitspitten, is een meerwaarde voor de lezer van www.toppigeons.com maar ook een aansporing om deze topsite wat vaker aan te klikken.

De HAVENS zak voer ging met grote dank naar de winnaar die dit zeer wist te waarderen zijnde een absolute verrassing. Zoals reeds aangehaald was het een zware dobber door de felle zon die ongenadig op de duiven neerdaalde, waar het al bij al een fijn concours werd dat meteen al duidelijk maakte wie zoals eigenlijk ieder jaar ook in 2019 voor de grootste prijzen zullen vechten. Voor velen was deze vlucht de laatste training voor PAU, eentje die telde zeker voor de duiven die enkele uren langer tegen de elementen moesten vechten.

Zelf was ik met 4 duiven mee, 2 gaan prijs maken met 3 in de klok en de 4e thuis om 18.52 uur, u treft hier dus een zeer contente Colla Alberts aan, tot de volgende week, blijf gezond en geniet van uw duiven en de sport.