Top Pigeons PE Korrel

Exclusief verkrijgbaar via de webshop van TopPigeons

PE Korrel online bestellen
PE Korrel referenties

Piet de Vogel over de PE Korrel

Sinds 2010 gebruik ik op de eigen hokken de TopPigeons PE korrel. Ik ben daar zeer tevreden over en wat belangrijker is de duiven voelen zich er goed bij en belonen me elk jaar met topprestaties!

Dit moderne voedingssupplement werd ontwikkeld door Nutrievo en uitgetest in 2010 op een aantal hokken. Dit in nauwe samenwerking met Bram Koppenaal van Nutrievo. Bij deze testhokken oa mijn hok maar ook de hokken van Gebr. vd Heuvel en Jos de Ridder. Wij zagen allen het positieve effect van dit product op de conditie van hun duiven. In 2010 waren we allemaal zeer succesvol met provinciale zeges, fond en dagfond kampioenschappen.

Vanaf de start ben ik ambassadeur van dit product en is het exclusief verkrijgbaar via de webshop van TopPigeons.nl! Geen enkel product maakt van een ezel een renpaard maar de TopPigeons PE korrel wordt inmiddels gebruikt in het voersysteem van vele succesvolle liefhebbers die er hun vertrouwen aan hebben geschonken. Hierdoor staat de PE korrel mede aan de basis van Olympiadeduiven, vele nationale winnaars, nationale kampioenen etc etc. Jaar in jaar uit! Iets waar we bijzonder trots op zijn.

Meer enthousiaste liefhebbers over de TopPigeons PE Korrel

De Top Pigeons PE Korrel wordt door steeds meer liefhebbers toegevoegd aan het dagelijkse voedingspatroon van hun duiven! En de PE korrel wordt door liefhebbers uit alle spelonderdelen toegepast, van vitesse tot zware fond. Bekijk onderstaande referenties over hun ervaringen met de  Top Pigeons PE Korrel.

Klasse duiven, topmelkers en een juiste verzorging om de duiven voldoende energie mee te geven maken het verschil is onze stellige overtuiging. De TopPigeons PE korrel kan daar belangrijke schakel in zijn.

Gebr. van Deutekom

Onze ervaring

Henri, Pieter
en Geert de Lau

Onze ervaring

Comb.Rekker- Westra

Mijn ervaring

Lourens-Jan Hengst

Mijn ervaring

Ga net als bovenstaande enthousiaste liefhebbers voor top kwaliteit
en bestel direct de TopPigeons PE Korrel!

Top Pigeons PE Korrel online bestellen bij Top Pigeons