Inschrijven ZLU TopPigeons Champions League 2019

Na het geweldige succes inzake de in het jubileumjaar 2018 opgestarte competitie, genaamd “De Champions League “ krijgt ook deze competitie een vervolg in 2019. De deelnemers gaan elkaar over alle 7 ZLU vluchten in een “knock out” competitie bekampen (let op: Agen jaarlingen telt NIET mee!). Dit met de bovenste drie van de lijst per ingeschreven deelnemer. Vooraf worden de ingeschreven deelnemers ingeloot en worden ingeroosterd in een vast wedstrijdschema dat vooraf wordt gepubliceerd.

Er kunnen maximaal 256 deelnemers meedoen!! Vol = vol!!

Schrijf je nu in!

Vanaf de 1e ZLU vlucht spelen de deelnemers volgens het wedstrijdschema in een knock-out systeem tegen elkaar. Wie het eerst op de ZLU uitslag één van de bovenste 3 getekende heeft wint en gaat door naar de volgende ronde (vlucht). Zijn tegenstander is uitgeschakeld. Pakt geen van beide één van de bovenste 3 van de lijst dan betekent dat beide zijn uitgeschakeld en krijgt de eerstvolgende tegenstander uit het schema een vrije ronde (“zogenaamde bye”).

Op Perpignan blijven er zo nog max. 4 deelnemers over en dat zijn dan de finalisten. De uitslag van Perpignan d.w.z. de classificatie per deelnemer van de eerste duif van de bovenste 3 getekende duiven bepaald de eindstand.

Naast een echte Champions League voor de Nr. 1 en mooie bokalen voor de winnaars van de 2e en de 3e plaats zijn er mooie geldprijzen te verdienen voor alle vier de finalisten. De winnaar krijgt 40% van de inzet en de nummers 2, 3 en 4 achtereenvolgens 30%, 20% en 10%. Alles wordt uitgekeerd. Deze geldprijzen en bekers zullen worden uitgereikt op de Sterrenshow 2019 op 4 januari 2020.

De inschrijving loopt vanaf 15 mei aanstaande via de TopPigeons site t/m 15 juni of tot het maximale aantal van 256 deelnemers is bereikt. Wees er dus snel bij en ga naar www.toppigeons.com/inschrijven-zlu-champions-league-2019 om u direct in te schrijven.

De lijst met deelnemers en het definitieve prijzengeld zullen hierna door de ZLU en TopPigeons worden gepubliceerd. Hierop is nog reclame t/m 17 juni mogelijk.