Hokbezoek AP Overwater

Nog maar kort geleden hebben we een bezoek gebracht aan AP Overwater en zijn vrouw Ria. En we zijn meer dan hartelijk ontvangen, de koffie met heerljke boterkoek gemaakt door Ria, smaakte heerlijk en we hebben zelfs mee mogen eten. We hebben ook veel andere dingen gedaan die dag, zoals het maken van foto’s en video voor o.a. de nieuwe website die voor AP in de maak is. Team Van Boxtel Reclame is daar hard mee aan de slag en het krijgt al behoorlijk vorm. In de maand januari zal de nieuwe website live gaan.

Gelukkig speelde ondergetekende een dubbelrol vanuit zowel Team Top Pigeons als Team Van Boxtel Reclame en het was een genot om zoveel toppers van AP te mogen bewonderen. Op speciaal verzoek van mij heeft AP zelfs de koppeling gemaakt DE BARCELONA TURBO x MISS TURBO DAX en dat betekent de 1e Internationale Asduif Barcelona over 4 jaar gekoppeld aan de 1e Nationaal Dax S2 in 2018. Een jong uit deze unieke koppeling komt op de volgende veiling van AP Overwater op Top Pigeons.

Ook was het indrukwekkend om de NIEUW DURE vast te houden. Deze doffer, zoon van DE DURE is een stamdoffer geworden bij AP en geeft jaarlijks duiven die top 100 op de ZLU vluchten winnen. Ook dit jaar weer twee kinderen van de NIEUW DURE in de top 100 op de ZLU.

De duiven waren in top conditie en de accommodatie multifunctioneel en intelligent gebouwd door AP. Het jaar 2018 was geweldig maar AP heeft nu al weer zin in 2019.

Wij wensen AP en zijn vrouw Ria veel succes met de paarden en duiven in het nieuwe jaar.

Dank namens Team Top Pigeons en Team Van Boxtel Reclame aan AP en Ria Overwater in Strijen.
André van Boxtel